Första inlägget i Kvarn Kanalen handlar om…

Att vi byggt om lite på vår web. Först har vi installerat Kvarn Kanalen så klart. Här kommer vi posta div. saker som händer i vår värld. Sen har vi ”på vår scen” i menyn och det är en länk till Röda Kvarn Kulturförening som nu mer har hand om alla bokningar inom kultur som utförs till största delen på vår scen. På deras sida ser man alla kommande evenemang som dom arrangerar.

I Kvarn Kanalen

Publiceras saker som har med restaurangen att göra så som recept, små filmer på vad vi gör, evenemang som vi själva arrangerar, fantastiska samarbeten osv. Vi hoppas ni hänger med och har lika roligt och trevligt som vi har det.

Hörs å syns snart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.