Känner ni till Röda Kvarn Kultur Förening?

Det är en ideell förening som jobbar för att scenen på Röda Kvarn i Ljusdal ska bli så aktiv som möjligt och med så brett utbud som möjligt. Det är främst dom som bokar in det som ska hända på scenen. Vi är väldigt glada för detta samarbete och dessa fantastiska människor som brinner för Ljusdal och kulturen.Vill du veta vad som kommer hända i höst / vinter? Eller vill du veta hur du ska göra för att få uppträda? Gör ett besök på deras websida www.rodakvarnkultur.se eller följ på socialamedier @rkkulturljusdal (Insta) @rodakvarnkultur  (FB)

Scenen på Röda Kvarn i Ljusdal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.