Program för Oktober

Hösten står för dörren och vi går ut hårt med Program för oktober.

Ett fullspäckat oktober som börjar med en modevisning där Magasin Mix presenterar sitt höst/vinter mode till snittar och bubbel. Kontakta personalen på Magasin Mix för mer info. Kvällen fortsätter med quiz som knåpats ihop av Ulf Hagberg. Allt detta händer den 1/10

8/10 drar vi i gång ett årsfesten som egentligen skulle varit i augusti men blev inställd pga. sjukdom. Men nu är vi redo som aldrig förr. Så kom och fira med oss och Pünk Fjöyd.

14/10 Lena Jonsson Trio är i alla fall väl kända inom folkmusik kretsar men gillar man Grammis galan så har ni sett dom där. Nu är dom här på Röda Kvarn för att spela in ett Live-album. Det kan ju inte annat än att bli bra.

22/10 kommer Sara Parkman har även hon folkmusik influenser. Denna föreställning började bokas upp innan vi ens hade annonserat offentligt att hon skulle komma hit. Så vill du vara med får du boka snarast.

29/10 Återser vi Ismael som var här i fjol och fångade publiken med sin pop/rock. Det sägs att dom i år har med sig ett spännande förband, om det är sant får vi se då!

Utöver detta så har vi så klart ”Lill-Lördag” med öppet till 21 på Onsdagar och ”Fredags Pub” med öppet till 23.

Så varmt välkomna att hänga i höst hos oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.